Skip to main content
0

RDM Makers Blog : Week 44

De herfstvakantie is weer voorbij. Alhoewel herfstvakantie, We hebben hier bij Makerspace genoeg te doen gehad! We hebben nieuwe leden, en hebben wat mooie projecten uitgevoerd. Hieronder kun je zien welke dat zijn.

 

Project – Supertoys  bijzettafel

Voor ontwerper Merle Flügge hebben we een mooie 3D vorm mogen frezen. Dit is een kunstobject in het kader van haar werk ”supertoys”. Je zou het niet zeggen, maar het is uiteindelijk een bijzettafeltje geworden.. Ze stond hiermee op de Dutch Design Week dit jaar, in de ”Time is Now” tentoonstelling van Baars en Bloemhoff. Meer informatie vind je op http://www.supertoyssupertoys.com

 

 

 

Project – Bamboe fruitschalen

Voor het communicatie – en ontwerpbureau Tigges hebben we een mooi aantal bamboe fruitschalen geproduceerd. Dit was een mooie klus Door de strakke deadline en het aantal, 180 stuks. We moesten naast het freeswerk ook de planken afwerken en lasersnijden met een aangeleverd ontwerp. We zijn trots op het resultaat, en de klant is tevreden.

 

 

 

 

Nieuwe leden

Er hebben zich weer nieuwe leden aangesloten bij onze community! Daar zijn we natuurlijk altijd blij mee. Hieronder zie je wie dat zijn.

 

Lorenzo Antonioni

Lorenzo Antonioni ontwerpt onder de naam Bulbolight lampen, en gaat bij ons aan de slag om prototypes te fabriceren van zijn nieuwe ontwerpen.  Meer informatie over zijn werk kun je vinden op https://www.bulbolight.com/!

 

Cynara

 

Nadia Fani

De Italianen hebben ons gevonden, want ook Nadia Fani gaat bij ons aan de slag! Ze is met een erg tof project bezig. We gaan hier later wat dieper op in, maar ze gaat een 3D printer ontwerpen die gips kan printen in grote volumes. ( denk aan 1 x 2 x 1m). We zijn erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken! Wil je weten hoe haar project verloopt? Volg ons dan op instagram om wekelijks updates te krijgen.

Volg ons ook op Instagram en Facebook voor meer updates!

@RDM_Makerspace