< Teambuilding package

Teamuitje Rube Goldberg

Tijdens deze teambuilding workshop strijd je samen met jouw bedrijf of team voor hetzelfde doel: het bouwen van een kettingreactie van knikkers, pvc buizen en dominostenen. Wat we hier bij RDM Next in Rotterdam aan toevoegen zijn digitale onderdelen als rijdende robots en IoT sensoren. Wanneer de kettingreactie succesvol eindigt (bijvoorbeeld met het maken van een foto, een e-mail die verstuurd wordt of de champagne die ontkurkt wordt), heb je als team de challenge gehaald.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Reserveer workshopMeer informatie

Teambuilding voor het hele team

Je kunt een Rube Goldberg machine zo gek maken als je zelf wilt: de ketting wordt bedacht door jou en je collega’s. Daarbij zijn de digitale onderdelen toegankelijk gemaakt met behulp van visueel programmeren en online platforms waarop je onderdelen aan elkaar koppelt met een paar muisklikken. Wanneer je iets meer uitdaging zoekt, dan kunnen de deelnemers zelf programmeren met behulp van Arduino. Tijdens de workshop staan onze facilitators standby om met je mee te denken en je te helpen. Zo zorgen wat dat deze workshop voor iedereen toegankelijk is.

Teambuilding aan hetzelfde doel

Tijdens de workshop wordt je team opgedeeld in groepjes van drie tot vijf personen. Elke groep krijgt onderdelen als touw, tape, dominostenen, balletjes, robots en sensoren om een schakel in de keten mee te maken. Je team is succesvol als elke schakel in de keten werkt: Pas dan wordt de champagnefles ontkurkt of teamfoto gemaakt (afhankelijk van wat het doel van jouw team is). De uitdaging is dus om goed te testen en goed af te stemmen met de andere groepen.

Teamwork makes the machine work

De Rube Goldberg machine is perfect voor leergierige teams die houden van een dynamische uitdaging. Het bouwen van een Rube Goldberg machine draait om teamwork, zowel binnen je eigen team als tussen verschillende teams. Lukt het jouw team om een vloeiende kettingreactie te ontwerpen en te maken?

Teams van 5 tot 60 personen (of groter)

Alle workshops van RDM Next zijn geschikt voor iedereen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met nieuwe ontwikkelingen uit de voeten kan zorgen we voor een praktische en vermakelijke aanpak. Door verschillende niveaus van diepgang te bieden, zorgen we dat de workshops voor iedereen interessant blijven.

Het standaard teambuilding package is geschikt voor groepen van 5 tot 60 personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere workshops in te zetten, kunnen we samen een afwisselend en uitdagend programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie

Reserveer workshop

Het teambuilding package

Je kunt de Rube Goldberg workshop doen als onderdeel van het teambuilding package, of als losse workshop.

  • Rondleiding + Intro digitalisering
  • Keuze uit Robot race en Rube Goldberg
  • Inclusief borrel
  • Voor groepen van 5-60 personen
  • Tijdsduur: 2 tot 4 uur

Enthousiast geworden over het Rube Goldberg teambuilding teamuitje? Reserveer dan snel!

Reserveer workshop

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor

EN DAT ALLES IN DE MEEST INSPIRERENDE OMGEVING VAN ROTTERDAM

Recht boven de robotarmen, 3d printers en andere ontwikkelingen van het Innovation Dock in Rotterdam vind je de Loft. De Loft biedt ruimte aan maximaal 120 personen voor elk event. Door de flexibele indeling is Loft geschikt voor kleine vergaderingen, maar ook voor grotere events en feesten. Zoek je een inspirerende locatie in Rotterdam? Of wil je eerst een keer een kijkje nemen? Neem dan nu contact op!