< Alle workshops

Rondleiding innovatie + intro digitalisering

Tijdens de rondleiding door het Innovation Dock maak je kennis met de geschiedenis van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij, én RDM Rotterdam als innovatielocatie. Je loopt tussen de bedrijven die op een historische plek ontwikkelen in de gebieden robotica, 3d printen, kunstmatige intelligentie, drones en IoT. De intro digitalisering geeft daarbij in vogelvlucht een update over deze technologieën: Hoe werken ze, waarom zijn ze belangrijk, wat is de huidige status in ontwikkeling en misschien wel het belangrijkste: Hoe pas je ze zelf toe? Aan het eind van de rondleiding + intro digitalisering ben je weer helemaal bijgepraat, en zie je de kansen voor jezelf.

Reserveer je datum vast, voordat hij weg is.

Reserveer directMeer informatie

Rondleidingen van 5 tot 20 personen (of groter)

Alle workshops van RDM Next zijn geschikt voor iedereen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met nieuwe ontwikkelingen uit de voeten kan zorgen we voor een praktische en vermakelijke aanpak. Door verschillende niveaus van diepgang te bieden, zorgen we dat de workshops voor iedereen interessant blijven.

De rondleiding + intro digitalisering is geschikt voor groepen van 5 tot 20 personen. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even contact op. Door meerdere gidsen in te zetten, kunnen we samen een programma neerzetten voor grotere groepen. Neem contact op voor meer informatie.

Reserveer direct

Reserveer nu!

Enthousiast geworden over deze rondleiding? Reserveer dan snel!

Reserveer direct

Vragen of speciale verzoeken?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshops, of voor een evenement op maat.

Tip: Maak je workshop of evenement af met een fotograaf en goede koffie

Bekijk alle aanvullende opties

Meer informatie

Zij gingen je voor