RDM Innovation Experience

Op zoek naar een inspirerende activiteit met uw organisatie? Meer weten over:

Robotics, 3D Printen, Drones, Internet of Things?

Bij RDM Makerspace geen saaie presentaties, maar echt aan de slag met de nieuwste technieken, zodat u en uw collega’s inzicht krijgen hoe deze technieken impact gaan hebben op uw organisatie!

Aantal deelnemers: tot 80+
Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Prijs: op aanvraag

Ideaal om te combineren met een meeting in een van de congressruimtes van RDM Rotterdam.

Internet of Things

Maak kennis met het Internet der Dingen, the Internet of Things. Maak binnen no-time met behulp van simpele elektronica uw eerste IoT applicatie!

omniworkx drone

Drones

Drones worden steeds vaker ingezet voor inspectie werkzaamheden, entertainment doeleinden, maar ook voor het afleveren van pakketten. Vlieg zelf met een (speelgoed)drone en krijg een demo van de professionals van Dutch Drone Company.

Robotics

Robotica is al lang geen ‘rocket science’ meer en daarmee komen de mogelijke toepassingen binnen het bereik voor MKB’ers, startups en developers. Echter zijn er altijd vragen waar en hoe je met robotica moet beginnen. Vragen zoals terugverdientijd, training van personeel en wat de mogelijkheden zijn om te kunnen prototypen zonder meteen diep in de buidel te tasten worden dan ook het meest gesteld. Om op dat soort vragen te kunnen inspelen is de RDM Robotics Zone geopend.

Tijdens de RDM INNOVATION EXPERIENCE wordt een demonstratie gegeven van de industriële robotarm en de mogelijkheden verder toegelicht.

Robotics-RDM-Makerspace

3D printen

3D printen is de wereld aan het veroveren als de maaktechniek van de 21ste eeuw. Maar wat is er nu precies mogelijk en wat is nog verre toekomst muziek?

Tijdens de RDM INNOVATION EXPERIENCE wordt een bezoek gebracht bij RAMLAB (Rotterdam Additive Manufacturing Lab) dat mede door RDM Makerspace is opgezet en de mogelijkheden verder toegelicht.

Onze klanten