Bedrijfsuitjes & Events

RDM Makerspace verzorgd inspirerende bedrijfsuitjes & events in onze makerspace of op locatie. Hieronder een overzicht van ons aanbod aan activiteiten:

Teamuitjes

Op zoek naar een creatief teamuitje? RDM Makerspace biedt diverse workshops aan waar de deelnemers aan de slag gaan om dingen te maken! RDM Makerspace maakt op maat gemaakte workshops waarin een combinatie van 3D printen, internet of things, cnc frezen en lasersnijden aan bod komt.

Aantal deelnemers: tot 80+
Tijdsduur: 1 uur, 4 uur of 8 uur

Ideaal om te combineren met een formele meeting in een van de congressruimtes van RDM Rotterdam en de dag informeel af te sluiten met een creatieve workshop.

Beurzen & Events

Ook voor beurzen & events kan RDM Makerspace een passende programmering bieden. Wat te denken van een inspirerende workshop Internet of Things? Een 3D scanner om 3D selfies te printen of een workshop 3D printen.

Inspirerende presentatieruimte

RDM Makerspace bevindt zich in een van de meest inspirerende gebouwen van de wereld (volgens WIRED magazine, dus dan moet het wel waar zijn!). Ons kantoor wordt regelmatig omgebouwd voor workshops of presentaties. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Onze klanten