Cursus TIG lassen

360,00

Met TIG-lassen kan een zeer hoge laskwaliteit bereikt worden. In tegenstelling tot bij het lassen met beklede elektrode en het MIG/MAG-lassen dient het toevoegmateriaal handmatig toegevoegd moet worden. Er zijn dus doorlopend twee handen nodig. (bron wiki)  In de laswerkplaats van RDM Makerspace in Rotterdam leer je de basics en kun je snel aan de slag! LET OP: de cursus in geen officiële lasopleiding, maar bedoeld voor hobbyisten en geïnteresseerden!

GROEPSARRANGEMENTEN: ben je met een groep van 4 tot 6 man? Dan kunnen we aparte dagen inplannen. Neem contact met ons op!

Details

Verwachting niveau deelnemers:

Geen voorkennis nodig.

Wanneer?

De cursus start elke eerste maandag van de maand (tenzij anders aangegeven ivm bv vakantie) en wordt in avond gegeven. De cursus duur 3x 3 uur van 18:30 tot 21:30

Aantal cursisten: minimaal 2, maximaal 4.

Wat heb je er aan?

Na deze cursus heb je voldoende kennis om zelfstandig veilig te kunnen lassen

Over de instructeurs

Luuk Verzijden - instructeur cursus lassen Luuk Verzijden is ambachtelijk metaalbewerker en heeft een jarenlange ervaring met o.a. TIG en MIG lassen. Luuk is sinds het begin bij RDM Makerspace betrokken en heeft al vele cursisten geholpen om te leren lassen. Luuk maakt ook zijn eigen BBQ's en heeft laatst zijn mega BBQ trailer met crowdfunding gerealiseerd.

 

 

 

 

 

8bb55dc5-de94-4754-8fe5-686b90b42c30cropJos van der Marel is tweedegraads docent in de productietechnologie met als specialisatie het lassen. Al 15 jaar geeft hij lascursussen voor jong en oud en heeft heel wat VMBO-leerlingen aan het MIG/MAG NIL1 en NIL2 certificaat geholpen. Hij gebruikt het lassen ook om stalen kunstobjecten te vervaardigen onder de naam Gobia.

 

 

 

 

 

 

Wissen
SKU: 11 Categorie: