Cursus MIG lassen

360,00

MIG lassen is de meest populaire vorm van lassen, omdat het een relatief makkelijke techniek is en snel te leren. MIG-lassen wordt voornamelijk voor ferrometalen (metaal waar ijzer in zit) gebruikt. In de laswerkplaats van RDM Makerspace in Rotterdam leer je de basics en kun je snel aan de slag!

LET OP: de cursus in geen officiĆ«le lasopleiding, maar bedoeld voor hobbyisten en geĆÆnteresseerden!

GROEPSARRANGEMENTEN: heb je een groep van 4 tot 6 man? Dan kunnen we aparte dagen inplannen. Neem contact met ons op!

Details

Verwachting niveau deelnemers:

Geen voorkennis nodig.

Wanneer?

De cursus lassen start elke eerste maandag van de maand (tenzij anders aangegeven ivm bv vakantie) en wordt in avond gegeven. De cursus duur 3x 3 uur van 18:30 tot 21:30.

Aantal cursisten: minimaal 2, maximaal 4.

Wat heb je er aan?

Na deze cursus heb je voldoende kennis om zelfstandig veilig te kunnen lassen

Over de instructeurs

Luuk Verzijden is ambachtelijk metaalbewerker en heeft een jarenlange ervaring met o.a. TIG en MIG lassen. Luuk is sinds het begin bij RDM Makerspace betrokken en heeft al vele cursisten geholpen om te leren lassen. Luuk maakt ook zijn eigen BBQ’s en heeft laatst zijn mega BBQ trailer met crowdfunding gerealiseerd.

 

 

 


8bb55dc5-de94-4754-8fe5-686b90b42c30cropJos van der Marel is tweedegraads docent in de productietechnologie met als specialisatie het lassen. Al 15 jaar geeft hij lascursussen voor jong en oud en heeft heel wat VMBO-leerlingen aan het MIG/MAG NIL1 en NIL2 certificaat geholpen. Hij gebruikt het lassen ook om stalen kunstobjecten te vervaardigen onder de naam Gobia.

 

 

 

 

 

 

Wissen
SKU: 10 Categorie: